ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πιθανές 11άδες του πρώτου φιλικού

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αποφασίσει να δοκιμάσει δύο διαφορετικές 11άδες στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Published

on

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αύριο και μετά από 4 μέρες προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, ο Δικέφαλος θα δώσει το πρώτο φιλικό του παιχνίδι με την Κ23 της Γάνδης όπου θα δοκιμάσει όπως έχει δείξει μέσα στις προπονήσεις δύο διαφορετικές 11άδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας της κάθε 11άδας, αλλά σήμερα στην προπόνηση που δίνει περισσότερο σημασία στην τακτική, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε δύο διαφορετικές ομάδες που δείχνει ότι ίσως αυτούς εμπιστευτεί στο πρώτο παιχνίδι. 

Στην πρώτη ομάδα στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Φερνάντο Βαρέλα και δίπλα του θα είναι ο Μιχόγεβιτς, μιας και ο Στέλιος Μαλεζάς έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα προφυλαχτεί. Στα άκρα της άμυνας δοκιμάστηκαν οι Βιεϊρίνια και Κίτσιου, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει τη θέση του Πορτογάλου που τελικά δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό. Ο Χαρίσης με τον Σακχόφ θα είναι στον άξονα με τον Πέλκα μπροστά τους και τους Ενρίκε ή Λάμπρου από την μία πλευρά και τον Λημνιό στα πλάγια, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Γιάννης Μυστακίδης. 

Στη δεύτερη ομάδα θα είναι Κρέσπο με τον Χατσερίδη στο κέντρο της άμυνας με τον Μάτος και τον Λεβέκ στα πλάγια μπακ, ενώ στον άξονα θα είναι ο Κάνιας με τον Μαουρίτσιο, σε ρόλο επιτελικού ο Ελ Καντουρί, στα άκρα οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Ευθύμης Κουλούρης. 

Μπορεί να μην ξέρουμε ποιος τερματοφύλακας θα αντιστοιχεί σε κάθε ομάδα, αλλά μάλλον όπως φαίνεται και στις προπονήσεις θα είναι κάτω από τα δοκάρια οι Πασχαλάκης και Σιαμπάνης, ενώ εκτός φαίνεται να είναι για το πρώτο φιλικό οι Γλύκος, Ρέι αλλά και ο νεαρός Μπαλογιάννης

Comments

Trending