ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα τηλεδιάσκεψη Σαββίδη για Νέα Τούμπα και προπονητικό κέντρο!

Η τρέλα του Ιβάν Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ αποδεικνύεται και στις ημέρες της καραντίνας.

Published

on

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου επιμένει να δίνει το σύνθημα προς τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, αλλά και τα μέλη της ομάδας ότι άπαντες θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά για την επόμενη ημέρα.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα τηλεδιάσκεψη του προέδρου του Δικεφάλου με τον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Κυριάκο Κυριάκο, με βασικό αντικείμενο της συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από τη Νέα Τούμπα, αλλά και το νέο προπονητικό κέντρο που οραματίζεται ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Σαββίδης στάθηκε ιδιαίτερα στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για το επιπλέον δέσιμο του ΠΑΟΚ με τον κόσμο του, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες μέσα στην πανδημία και με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον και το πόσο θα μπορεί να επηρεάσει η οικονομία τους ανθρώπους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε ξανά πολύ επίμονα να μη χάνεται ούτε μία ημέρα για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και να καταγράφονται καθημερινά οι εξελίξεις και η πρόοδος που γίνεται σε αυτό το πλαίσιο.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν για το διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα είναι να διατηρήσει και να ενισχύσει αν γίνεται ο ΠΑΟΚ τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις εγκαταστάσεις ως το τέλος της καραντίνας.

Comments

Trending