ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει τον «Ισπανό Βάρντι»

H καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έχει μπει στην τελική της ευθείας και φαίνεται ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την υπόθεση της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ.

Published

on

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέστερ.

Συγκεκριμένα, μετά τις χτεσινές αναφορές στην Αγγλία σήμερα η ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalzone.nl» επικαλούμενη τον βρετανικό έντυπο Τύπο υποστηρίζει ότι η διαφαινόμενη συμφωνία της Λέστερ με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τα… μάτια του Λούκας είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί με ένα ποσό της τάξης των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά στις απολαβές του Λούκας αναμένεται να τετραπλασιαστούν!

Οι Ολλανδοί που χαρακτηρίζουν «Ισπανό Βάρντι» τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ κάνουν ιδιαίτερα αναφορά στην καριέρα του Ισπανού, τονίζοντας πως αυτή… απογειώθηκε μετά τις επιδόσεις του την τελευταία σεζόν στο «Ριαθόρ».

Στον ΠΑΟΚ έχοντας παρακολουθήσει και άλλα επεισόδια για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Λούκας, νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, περιμένουν να δουν ποια θα είναι η τελική της εξέλιξη, με τον «Δικέφαλο» να είναι άμεσα ενδιαφερόμενος, καθώς σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα παραπάνω νούμερα αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, μιας και διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Comments

Trending