ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο εξωτερικό για την εγχείρηση

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο έχει μπροστά του έναν Γολγοθά, στην προσπάθεια να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα στο πληγωμένο του γόνατο.

Published

on

Ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου και πρέπει το επόμενο διάστημα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στο πόδι του και να ξεκινήσει την αποθεραπεία του με φόντο την αγωνιστική του επάνοδο.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ συζήτησε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου το θέμα της επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί και φαίνεται πως προτιμά να εγχειριστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, από γιατρό που γνωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

Επειδή πρόκειται για μία πολύ προσωπική απόφαση και σε ένα διάστημα που η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο ναδίρ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει εκείνος τον τρόπο που θα γίνει η αποκατάσταση της ζημιάς.

Όσον αφορά στο διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψει για να επιστρέψει στο γήπεδο ο Μαουρίσιο, αυτό θα εξαρτηθεί από τα ευρήματα όταν θα γίνει η εγχείριση στο γόνατο του.

Μόνο τότε θα μπορέσει ο γιατρός που θα κάνει την επέμβαση να διαπιστώσει τον βαθμό στον οποίο έχει πειραχτεί και ο μηνίσκος στο δεξί πόδι του Μαουρίσιο και να αποφασίσει τι θα χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια, στο ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει.

Μετά την εγχείρηση θα γίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια και η εκτίμηση για το διάστημα απουσίας του Μαουρίσιο.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η απόφαση του Μαουρίσιο για την επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί και τότε θα προκύψουν και περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα βήματα για την αγωνιστική του επάνοδο, πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και τον γιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος θα ενημερωθεί πλήρως για όσα θα έχουν συμβεί. 

Comments

Trending