ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλητεία Σεμέδο και ΜΜΕ! (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα δευτερόλεπτα αργότερα μετά το τέλος του αγώνα στο "Γεντί Κουλέ", μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού!

Published

on

Την ώρα που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν ξεκινήσει να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια, ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού… κυνήγησε ένα ball boy προκειμένου να του πάρει τη μπάλα του αγώνα.

Όταν αντιλήφθηκε πως το ball boy του ΟΦΗ δεν είχε καμία πρόθεση να του τη δώσει, ο Σεμέδο το έσπρωξε και το έριξε στο έδαφος (!), με τον διαιτητή του αγώνα, Ευάγγελο Μανούχο, που ήταν ακριβώς δίπλα στο περιστατικό, να μην δείχνει την κόκκινη κάρτα στον στόπερ του Ολυμπιακού αλλά την κίτρινη!

Βέβαια, αυτή ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σεμέδο και έτσι ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που ακολουθεί, με τον Τσιμίκα να σπεύδει να υπερασπιστεί το ball boy και τον Πέδρο Μαρτίνς να τονίζει πως “θέλω να δω τι ακριβώς έχει γίνει για να το σχολιάσω”, κληθείς να σχολιάσει την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του!

Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια του Σεμέδο μόνο ως αλητεία μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ η απόφαση του Μανούχου να μην τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα εγείρει πολλά ερωτηματικά! 

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί και το πως περιγράφουν ορισμένα ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και… αντικειμενικά, το όλο (θλιβερό από κάθε άποψη) περιστατικό, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον Σεμέδο (!) και να τον βγάλουν… λάδι, λόγω του ότι θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη στιγμή που οι αστυνομικοί που βρίσκονταν πέριξ του αγωνιστικού χώρου θα μπορούσαν να παρέμβουν άμεσα! Έστω και έτσι περιμένουμε τις επόμενες ώρες αν υπάρχει δικαιοσύνη. 

Comments

Trending