ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Αγρίνιο αυτή τη φορά με ανατροπή. Με μία αντίδραση για σεμινάρια σε ένα παιχνίδι που έδειχνε πως τους ξέφευγε από τον έλεγχο. Με ηγέτη για ακόμη μία φορά τον Άντρε Βιεϊρίνια.

Published

on

Ήταν αυτός που αντέδρασε πρώτος μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς. Αυτός που έβαλε μπροστά την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτός που πέρασε την ομάδα στα ημιτελικά, αυτός που σήμερα ανέτρεψε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και όλα αυτά με εκπληκτικά γκολ που άλλοι δεν μπορούν να πετύχουν σε ολόκληρη την καριέρα τους.

Το γυαλισμένο μάτι του είναι το κερασάκι μίας τούρτας που λέγεται ομάδα. Ένα σκληρό γκρουπ που κερδίζει παντού με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Μία ομάδα που δεν λυγίζει ακόμη και όταν τις στέλνουν διαιτητή για να κάνει δουλίτσα για τους συντοπίτες του. Έναν ανίκανο ονόματι Τσαμούρη.

Η σημερινή του βολίδα, θα μείνει στην ιστορία. Πόσο τυχερός αισθάνομαι που την είδα ζωντανά. Όπως και όλες τις βολίδες του Άντρε.

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Λέει τα πάντα η ομάδα στο χορτάρι. Με έναν ηγέτη που από τον τρόπο που λειτουργεί σου δίνει να καταλάβεις πως μέσα του έχει μόνο την διάθεση να φέρει χαρά μέσα και γύρω από το κλαμπ που αναβάθμισε και εκτόξευσε την καριέρα του.

Είναι ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος και σίγουρα αυτός που συμμετέχει τόσο εμφατικά στη κατάκτηση ενός τίτλου. Του μοναδικό τίτλου της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, που δεν κρίθηκε με αβάντες προς τον πρωτοπόρο. Αντιθέτως.

Αύριο, θα στηθούμε στη τηλεόραση να δούμε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός χωρίς κανέναν νταλγκά. Έτσι για να διασκεδάσουμε την απεγνωσμένη προσπάθεια των κακομαθημένων να διατηρήσουν τις μαθηματικές ελπίδες.

Κλείνοντας, στο μπάσκετ η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ενώ δεν είχε την συγκέντρωση που μας έχει συνηθίσει. Πλήρωσε το στιγμιαίο λάθος και πάμε παρακάτω. Θα συνέλθει…

Comments

Trending