ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διλήμματα, ερωτηματικά και απαντήσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: Λίγες ώρες πριν την σέντρα στο Βαλερί Λομπανόφσκι, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει στους "εκλεκτούς" για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν…

Published

on

Το… διπλό που θα του δώσει ηρεμία ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού της Τούμπας θα ψάξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο 43χρονος τεχνικός φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε εκπλήξεις αναφορικά με τα πρόσωπα που θα πάρουν φανέλα βασικού, επιλέγοντας σύστημα 4-3-3.

Ένα από τα διλήμματα στο μυαλό του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είχε να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας και συγκεκριμένα τους Ντόριαν Λεβέκ – Μαρίν Λέοβατς.

Μέσα από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο 43χρονος τεχνικός δείχνει πως καταλήγει στον Γάλλο, ενώ αναφορικά με την τριάδα στα χαφ, φανέλες βασικού θα πάρουν οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας.

Κάτι που σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου θα καθίσει ο Ρέι, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λεβέκ ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μακ και Κάμπος, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για τα πλάνα της Ολιμπίκ; Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του PAOK24, ΕΔΩ

Comments

Trending