ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε ισοπαλία ο Άρης, γκολ και θέαμα στην Δράμα

Ισοπαλία πήρε ο Άρης στο πρώτο φιλικό του στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που πέρασε "σίφουνας" από την Δράμα με 2-3.

Published

on

Ξεκίνησαν τα φιλικά προετοιμασίας και για την χαμηλότερες κατηγορίες στην Ελλάδα, μιας και ο χρόνος τελειώνει και η σέντρα για τη Β’ και την Γ’ Εθνική έρχεται στα τέλη του Σεπτέμβρη. Έτσι ο Άρης αντιμετώπισε σήμερα στο Καρπενήσι τον Αχαρναϊκό και πήρε την πρώτη του ισοπαλία για τη νέα σεζόν με 0-0. 

Οι κίτρινοι είχαν μία καλή ευκαιρία με τον Ν’ Λουντούλου στο δοκάρι, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αχαρναϊκού. Έτσι το ραντεβού και για τους παίκτες του “αλενατόρε” είναι στις 14 Αυγούστου με την Καλλιθέα και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου. 

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής που προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου και για την μάχη της φορολογικής ενημερότητας κέρδισε με το εντυπωσιακό 2-3 μέσα στην έδρα της Δόξας Δράμας. Ο Ιντζόγλου έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει άμεσα ο Γιονδής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής πήρε και πάλι κεφάλι με τον Αμαραντίδη και τη Δόξα να ισοφαρίζει με τον Μαρκόπουλο, αλλά τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη ψυχλογίας και πάλι με τον Αμαραντίδη.

Πλέον ο γηραίος στρέφεται στην καλύτερη προετοιμασία για την αποφυγή του υποβιβασμού εν όψει του νέου πρωταθλήματος. 

Επιμέλεια: Ηλίας Καπράλος

Comments

Trending