ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To… check – in του Μίχελ!

"Φωτιά" στα μεταγραφικά έβαλε η παρουσία του Λούμπος Μίχελ στη Ρουμανία…

Published

on

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Στεάουα με την Βιτορούλ και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη, αλλά και πρόεδρο των φιλοξενούμενων, Γκεόργκι Χάτζι προκειμένου να συζητήσουν την περίπτωση του Φλορινέλ Κομάν, η οποία φαίνεται πως είναι και η πιο “ζεστή” για τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, η παρουσία του Μίχελ συνοδεύτηκε και με άλλα ονόματα με τους Ρουμάνους να σημειώνουν πως ο Σλοβάκος του Δικεφάλου,  εκτός από τον Φλορινέλ Κόμαν, “τσέκαρε” και τους Φλορίν Τανάσε (αριστερό εξτρέμ) και τον Οβίντιου Ποπέσκου (αμυντικός μέσος) της Στεάουα.

Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως όταν ο Μίχελ ενημερώθηκε πως η τιμή του Τανάσε είναι στα έξι εκατ.ευρώ, η κουβέντα σταμάτησε εκεί. Όσον αφορά τον Ποπέσκου, οι πληροφορίες της “ProSport” αναφέρουν πως βρίσκεται στα υπόψιν των “ασπρόμαυρων”, αλλά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι συζητήσεις για την υπόθεσή του…

Ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ φέρεται να υπήρξε και για τον 24χρονο αμυντικό χαφ, Σουλεϊ Μουνίρου, ο οποίος έχει καταγράψει 29 συμμετοχές μέχρι στιγμής και ένα γκολ. Ο Γκανέζος -ωστόσο- δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Comments

Trending