ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκιμή με Λημνιό

Με μία προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη και πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια.

Published

on

Ρεπορτάζ: Αγάπη Γαβριηλίδου

Οι “ασπρόμαυροι” βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην Τούμπα για την τελευταία τους προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γύρισε το πόδι του στο πλαίσιο μίας άσκησης και θα υποβληθεί σε μαγνητική, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Ο Σέρβος τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό ματς, όπως και ο Κάμπος, ενώ εκτός έμεινε και ο Ζαμπράνο για ένα ακόμη παιχνίδι.

Όσον αφορά στις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού και με τις επιλογές πλέον να μην είναι τόσο πολλές, στην άμυνα φαίνεται πως προβάδισμα έχουν να ξεκινήσουν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να καλύπτει πλέον το αριστερό άκρο, καθώς ο Λέοβατς έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Στο κέντρο περισσότερο δοκιμάστηκε το δίδυμο Τσίμιροτ-Κάνιας, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σάκχοφ, με τον Ελ Καντουρί λίγο πιο μπροστά.

Στις πλευρές, τον πρώτο λόγο έχουν ο Λημνιός, που ικανοποίησε με την εμφάνιση του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και ο Πέλκας, που έχει επιστρέψει πλέον, με τον Κουλούρη να ξεκινάει στην κορυφή.

Όσον αφορά στο τέρμα, υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Πασχαλάκης αντί του Ρέι, ωστόσο οριστική απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα δοθεί αύριο, όταν και θα αποφασιστεί το ποιος θα υπερασπιστεί την εστία του “Δικεφάλου”…

Comments

Trending