ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαρέλα όπως… Κάμπος;

Μετά τις πρόσφατες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι ο Ματέους Λέιτε βρίσκεται μία… ανάσα από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φουλάρει να καλύψει τα υπόλοιπα κενά του, με αυτό στο κέντρο της άμυνας να είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Published

on

Οι Ρουμάνοι επαναφέρουν σήμερα το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα (δείτε εδώ το δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών) στο «ασπρόμαυρο» μεταγραφικό προσκήνιο σε μία υπόθεση, η οποία έχει κοινό τόπο με αυτή του Τζάλμα Κάμπος. Γιατί;

Ο 28χρονος στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι εκπροσωπείται από τον Πορτογάλο ατζέντη, Αντόνιο Τεσέιρα, ο οποίος ήταν ο ένας από τους δύο εκπροσώπους και του Τζάλμα Κάμπος (ο άλλος ήταν Τούρκος).

Στις δύο πρώτες μεταγραφικές του κινήσεις του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ έκλεισε τις συμφωνίες των Μάτος και Σάκχοφ με τον Ουκρανό ατζέντη, Βαντίμ Σαμπλίι, ο οποίος κόντρα στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τις μεταγραφές.

Δεν αποκλείεται ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ να κλείσει με παρόμοιο τρόπο ακόμα μία δυάδα μεταγραφικών κινήσεων και μετά τον Τζάλμα Κάμπος να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» και ο Φερνάντο Βαρέλα.

Πάντως όσον αφορά στην περίπτωση του τελευταίου, τα δεδομένα απόκτησης του είναι λίγο διαφορετικά, καθώς σε αντίθεση με τις πρώτες τρεις φετινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ, οι οποίες σχετίζονταν με ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ο στόπερ της Στεάουα έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, με την ομάδα του να αξιώνει καλή αποζημίωση και τη «μάχη» των διαπραγματεύσεων να… μαίνεται.

Comments

Trending