ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφτασαν οι πρώτοι! (pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ: Μπορεί το φιλικό της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ να ξεκινάει στις 21:00, ωστόσο αρκετοί είναι οι φίλοι της ρουμανικής ομάδας που βρίσκονται ήδη στην "Κλουζ Αρένα".

Published

on

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το PAOK24, στις κερκίδες του γηπέδου αναμένονται σήμερα περίπου 15 χιλιάδες φίλοι της Ουνιβερσιτατέα, οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία στο Κλουζ παρά το γεγονός πως η άλλη ομάδα της πόλης, CFR Κλουζ, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ρουμανίας την περσινή σεζόν, διαθέτει πολύ μεγαλύτερη δυναμική ως κλαμπ! 

Ωστόσο, η “Κλουζ Αρένα” (χωρητικότητας 30 χιλιάδων θεατών) θα είναι μισογεμάτη, λόγω της απογοήτευσης που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της από την αποτυχία ανόδου στην πρώτη κατηγορία, στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ.

Σε κάθε περίπτωση, αρκετοί είναι οι φίλοι της Ουνιβερσιτατέα που βρίσκονται στα… πέριξ του γηπέδου, ενώ το κλίμα θα είναι γιορτινό κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν ετοιμάσει αρκετά events για τον εορτασμό των 100 χρόνων ζωής του συλλόγου!

Comments

Trending