ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Απίστευτο αλλά και ανησυχητικό…

Published

on

Μέσα από τη συζήτησή μας στο σημερινό ραδιοφωνικό PAOK24 βγήκε κάτι παράξενο αλλά και ταυτόχρονα ανησυχητικό.

Αντιληφθήκαμε λοιπόν, ότι οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ομάδας, ανησυχούν μην τυχόν το τελευταίο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για τα πλέι οφ γίνει με κόσμο, γιατί όλο και κάποιος μπορεί να βρεθεί για να κάνει κακό από την κερκίδα!

Ο ΠΑΟΚ (για τα γεγονότα του Βόλου) απολογείται στην πειθαρχική της ΕΠΟ την Πέμπτη και αν η απόφαση καθυστερήσει, τότε η όποια ποινή έδρας θα αρχίσει να μετράει από την επόμενη χρονιά. Άρα το τελευταίο και πιθανότατα καθοριστικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να γίνει με φιλάθλους. Και;

Και όμως… Μετά και τα χθεσινά με τις κροτίδες, οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν εμπιστεύονται ότι σε ένα τέτοιο ματς θα προσέξουν όλοι οι φίλαθλοι, έτσι ώστε να μην δοθεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ.

Μετά από όσα έχουμε δει κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι:

1) Δεν θα μπουν μέσα στο γήπεδο φίλαθλοι που θα έχουν στην κατοχή τους βεγγαλικά
2) Κανείς δεν θα πετάξει το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο!  

Δυστυχώς! Και όμως… Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο! Υπάρχει αυτή η ανησυχία ότι… το 99,9 του ΠΑΟΚτσήδικου οργανισμού να κάνει το καλύτερο δυνατό για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα, μπορεί να βρεθεί ένας στους 20.000 και να κάνει τη ζημιά! Όπως χθες με τον Πανιώνιο, όπως στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με την κροτίδα στον Βιγιαφάνες!  

* Κατά τα άλλα η είδηση της απόκτησης από τον Ιβάν Σαββίδη ποσοστού μετοχών του MEGA μόνο ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί για τους εργαζόμενους του καναλιού. Επιτέλους βλέπουν φως και όλα δείχνουν ότι έγινε το πρώτο βήμα για να ξαναπάρει ζωή το Μεγάλο Κανάλι. Αλήθεια; Δυσαρεστείται κανείς από μία τέτοια εξέλιξη; Ποιος; Γιατί να «χαλαστεί» κάποιος που θα ξαναβρούν δουλειά εκατοντάδες άνθρωποι;

Comments

Trending