ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σκεπτικό για την αποστολή της Πάτρας

Οι επιλογές για αποστολή και ενδεκάδα

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο στις 17:00 στην Πάτρα τον πρώτο αγώνα του 2019 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε κάποιες αποφάσεις για τους παρόντες και τους απόντες αυτής της αποστολής.

Εκτός αγώνα έμειναν Μάτος, Βιεϊρίνια, Άκπομ Ρέι, Χατσερίδης και πάμε να δούμε τι ισχύει  με τον καθένα.

Ο Μάτος έφθασε στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά και έχει ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του. Κρίθηκε προτιμότερο να προπονηθεί και να ετοιμαστεί για τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Βιεϊρίνια έχασε αρκετό έδαφος μέσα στο Δεκέμβριο και με την ίδια λογική ετοιμάζεται για τους πιο κρίσιμους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Ρέι έμεινε έξω για να μπει ο Σιαμπάνης, ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο νεαρούς που υποχρεωτικά  μπαίνει στο κύπελλο. Βασικός θα παίξει ο Πασχαλάκης για να μπει σε ρυθμό αγώνων και δεν υπήρχε λόγος να καθίσει στον πάγκο ο Ρέι.

Ο Άκπομ έχασε όλες τις τελευταίες προπονήσεις λόγω ίωσης. Και αυτός προετοιμάζεται για τη συνέχεια, ενώ και ο Χατσερίδης είχε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Λουτσέσκου πήρε αυτές τις αποφάσεις και τις άλλες για την ενδεκάδα όπου θα γίνουν αλλαγές (έξω ο Κρέσπο για παράδειγμα) πριν μάθει ότι την Κυριακή δίνει το καθοριστικό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Λες και ήξερε…   

Comments

Trending