ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Πολιτική που φέρνει αποτελέσματα

Published

on

Η ημέρα δεν είχε τα μεγάλα γεγονότα για τον ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε επίπεδο. Στο ποδόσφαιρο η ομάδα ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι στο Αγρίνιο, ένα παιχνίδι απέναντι σε φορμαρισμένο αντίπαλο, ματς χωρίς τον Μαουρίσιο μετά από καιρό και ένας αγώνας πρωταθλήματος όπου η ΚΕΔ έκανε επιλογή την οποία κανείς δεν έχει καταλάβει, δημιουργώντας σοβαρό θέμα αξιοπιστίας.

Μια και αναφερθήκαμε σε διαιτησία πάμε σε ένα άλλο θέμα…

Τι είναι πιο εντυπωσιακό; Το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματοδοτείται με 20 εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευάσει το νέο της γήπεδο, ή ότι αυτή η είδηση περνάει στα ψιλά;

Μέσα σε αυτή την εποχή (εδώ χρόνια υπήρχε η υπόσχεση) της κρίσης, κατάφερε η ΑΕΚ με τις επαφές και τις φιλίες που έχουν δημιουργηθεί να κερδίσει αυτή  την υπόσχεση και τελικά αυτή την απόφαση. Χωρίς πολλά-πολλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, έτσι απλά και… μουλωχτά έκανε τη δουλειά της. Ας είναι καλά οι Φλαμπουράρηδες! Έγινε η δουλειά και κανείς δεν ασχολείται!

Φαντάζεστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο για τον ΠΑΟΚ πώς θα συσπειρώνονταν όλη  η Αθήνα και τι σχόλια θα γίνονταν με σκοπό να μην γίνει πράξη αυτή η υπόσχεση;

Τι σχέση έχει η σημερινή είδηση που σχετίζεται με τα 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας στην ΑΕΚ με τη διαιτησία;

Μα με αυτή την ίδια πολιτική η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα και η πιο ευνοημένη ομάδα από τη διαιτησία τα τελευταία δύο χρόνια. Τυχαίο; Έτσι απλά και μουλωχτά χωρίς τις ανούσιες ανακοινώσεις και τις αντιδράσεις στο προσκήνιο. Πάντα και μόνο στο παρασκήνιο. 

 

Comments

Trending