ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Και το παραμικρό λάθος κοστίζει"

Οι δύο παίκτες της Ξάνθης μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα για τις αδυναμίες της ομάδας τους τα τελευταία λεπτά που έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ, τη φάση που εξετάστηκε για πέναλτι και την επόμενη μέρα.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ παρότι τα βρήκε σκούρα για περίπου 80 λεπτά, τελικά κέρδισε και την Ξάνθη στην Τούμπα με σκορ 2-0 και σκόρερ τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Άνχελ Κρέσπο. Απο την μεριά τους οι Καρασαλίδης και Λισγάρας, μίλησαν για τα λάθη στα τελευταία λεπτά που κοστίζουν σε αυτό το επίπεδο, ενώ ο νεαρός αμυντικός μίλησε για τη φάση που ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, ενώ ο αρχηγός της ομάδας για την επόμενη μέρα, με τον Γιώργο Παράσχο. 

Εξ αρχής ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης τόνισε:

“Αμυνθηκαμε καλα, αλλά ο ΠΑΟΚ φόρτωσε την περιοχή μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το παραμικρό λάθος κοστίζει.”

Για το χέρι του και τη φάση που εξετάστηκε για πέναλτι:

“Είναι εξ επαφής η επαφή είναι ακούσιο κατά την γνώμη μου και ο διαιτητής έκρινε το ίδιο.”

Από την μεριά του ο αρχηγός και έμπειρος Λισγάρας στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας και την επόμενη μέρα με το νέο προπονητή λέγοντας:

“Σήμερα θέλαμε να κρατήσουμε μπάλα και να έχουμε το ρυθμό μας. Αλλά είναι δύσκολο όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα. Δεχθήκαμε πολύ πίεση και στο τέλος δεχτήκαμε δύο τέρματα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος, θα έχουμε έναν καινούργιο προπονητή και θα πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω θα βελτιωθεί η ομάδα σε όλους τους τομείς.”

Comments

Trending