ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μας περνάει για ηλίθιους…

Αφού έγινε μεγάλος ντόρος από το πρωί, με αφορμή όσα φέρεται να είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε φίλο του Αρη, σε διαδικτυακή τους κουβέντα, ο τρόπος απάντησης του, δείχνει για ακόμα μία φορά, ότι μας περνάει όλους για ηλίθιους και επιβεβαίωσε τη συνομιλία αυτή!

Published

on

Το τι ειπώθηκε στη συγκεκριμένη, διαδικτυακή κουβέντα του Λευτέρη Αυγενάκη, το διαβάσατε μέσα από το PAOK24.

Αφού, έγινε μεγάλος ντόρος μετά τη διαρροή της συζήτησης, η «απάντηση» από πλευράς υφυπουργού Αθλητισμού, ήρθε μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το οποίο αναφέρει σχετικά για το θέμα:

«Καμία αιχμή για το χειρισμό της υπόθεσης περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Κυβέρνηση, δεν υποκρύπτεται στον χθεσινό -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με οπαδό του Άρη. Αυτό ξεκαθαρίζουν πηγές του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση του διαλόγου και τα σχόλια που προκλήθηκαν περί «αποστάσεων» του κ. Αυγενάκη από την τροπολογία, με την οποία ματατράπηκε σε αφαίρεση βαθμών η ποινή του υποβιβασμού για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στον επίμαχο ιδιωτικό διάλογο, ο υφυπουργός Αθλητισμού εκφράζει τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του Άρη να ανατρέψει την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που του επιβλήθηκε από τη FIFA, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου. Στην επισήμανση του φιλάθλου του Άρη ότι ούτε η υπόθεση του ΠΑΟΚ ήταν στην αρμοδιότητα του Υφυπουργείου, ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθυμίζει ότι η τροπολογία δεν κατατέθηκε από τον ίδιον.

Υπενθυμίζεται ότι, από τη στιγμή που η υπόθεση του ΠΑΟΚ απέκτησε ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις, η πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση ήταν συνολικά κυβερνητική απόφαση, η οποία απασχόλησε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Οπότε, ο υφυπουργός Αθλητισμού, φέρεται να επιβεβαιώνει διαδικτυακή συνομιλία με φίλο μιας ομάδας, στον οποίο φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων ότι «θα βάλει πλάτη» για την ομάδα του και για τα άλλα, που είναι πολύ σημαντικά για την ίδια την Κυβέρνηση, η «απάντηση» κάνει λόγο για «ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις» της υπόθεσης του ΠΑΟΚ, που έφεραν τη νομοθετική ρύθμιση (για την αφαίρεση βαθμών), από συνολική κυβερνητική απόφαση.

Η ίδια η Κυβέρνηση, μένει για μία ακόμα φορά έκθετη από τη στάση του υφυπουργού Αθλητισμού και αυτό που παραμένει ως απορία, είναι τι είναι αυτό που τον κρατάει στη θέση του…

Comments

Trending