ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση στον "Σαν Πάολο"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ: Την… απογευματινή τους προπόνηση για σήμερα πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επί ιταλικού εδάφους.

Published

on

Στις 9 τοπική ώρα ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν το πρόγραμμα της προπόνησης τους, με την ομάδα να προπονείται ακριβώς την ίδια ώρα στην οποία αύριο θα αγωνίζεται κόντρα στη Νάπολι.

Μετά την προθέρμανση, με την οποία ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης, στη συνέχεια ο Άγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο δεκάδες και ξεκίνησε το διπλό.
Η μία ομάδα ήταν οι “κόκκινοι”, οι οποίοι είχαν τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Κίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σπυρόπουλο στο αριστερό, με τον Βίτορ να βρίσκεται στο κέντρο της.
Κάτσε και Σαββίδης βρίσκονται πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή, με τον Μάρτενς στα αριστερά τους και τον Γκολάσα στα δεξιά τους.
Οι δύο προωθημένοι για τους “κόκκινους” είναι οι Κουλούρης και Περέιρα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον επιθετικό δίδυμο.
Όσον αφορά στους “μαύρους”, αποτελούνται από τον Γιακουμή που βρίσκεται στην εστία, τον Κωνσταντινίδη στο δεξί και τον Ποζατζίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Σκόνδρα και Κατσικά να έχουν ρόλο στόπερ.
Μαντούρο και Τζανδάρης αγωνίζονται στα χαφ, με τον Μακ στα δεξιά τους και τον Ρατ στα αριστερά τους, ενώ μοναδικός προωθημένος είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Την προπόνηση παρακολουθούν και τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη να βρίσκονται στις εξέδρες με ισχυρή παρουσία ανδρών security της Νάπολι.
Το διπλό της προπόνησης έληξε με νικητές τους “κόκκινους” μετά από γκολ του Περέιρα, ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι Σαββίδης και Κουλούρης.
Comments

Trending