ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήδη 5 μέρες πίσω

Η καθυστέρηση στην υπόθεση προπονητή στον ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει τον προγραμματισμό για τον σχηματισμό του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, που βρίσκεται πίσω σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι.

Published

on

Με το ημερολόγιο να γράφει 11 Ιουνίου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα την απόκτηση κάποιου παίκτη (Ο Λημνιός θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας και απομένει η τυπική ανακοίνωση) προκειμένου να καλύψει τα κενά που δεδομένα υπάρχουν στην ομάδα.

Οι συγκρίσεις με τα πεπραγμένα της περσινής μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι αναπόφευκτες, εκεί όπου ο Δικέφαλος λειτούργησε κατά γενική ομολογία σε σωστούς χρόνους και έγκαιρα.

Ήδη πριν έναν χρόνο, στις 6 Ιουνίου είχε προχωρήσει σε διπλή ενίσχυση αφού είχε φέρει στην Τούμπα την ίδια μέρα τον Λέο Μάτος και τον Εβγέν Σακχόφ, δυο παίκτες που αποδείχτηκαν «κλειδιά» στη φετινή πορεία της ομάδας.

Με την αποχώρηση του Ίβιτς είναι δεδομένο ότι αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις έχουν «παγώσει», αφού θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση του ήδη υπάρχοντος ρόστερ και των αναγκών του και από τον νέο προπονητή και ο χρόνος που χάνεται κάθε μέρα που περνάει είναι δυσαναπλήρωτος.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ θεωρητικά δεν έχει να καλύψει τόσα κενά όσα είχε την περσινή χρονιά όπου ήρθαν  συνολικά 9 παίκτες το καλοκαίρι, αλλά πάντα μια μεταγραφική περίοδος κρύβει ευκαιρίες και εκπλήξεις με το ζητούμενο για τον Δικέφαλο να είναι η εύρεση παικτών-προσωπικοτήτων που θα μπορέσουν να ανεβάσουν την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω.

Comments

Trending