ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα δεδομένα για τον Ισπανό

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον, η διαπραγμάτευση και η απόφαση του ΠΑΟΚ

Published

on

Το PAOK24 έχει καλύψει τις τελευταίες ημέρες με πολλές λεπτομέρειες το τι ακριβώς συμβαίνει στην προσπάθεια του Λούμπος Μίχελ να ενισχύσει το δυναμικό των ακαδημιών της ΠΑΕ.

Ο Μίχελ κάνει όλες τις κινήσεις μια και εκτιμά ότι είναι απαραίτητη αυτή η ενίσχυση στα ηγετικά στελέχη των ακαδημιών και είναι δεδομένο ότι αρχικά στράφηκε στην κεντρική Ευρώπη και την Ολλανδία, ενώ στην πορεία γνωρίστηκε με τον Ισπανό Ντάνι Μπίγκας Αλσίνα.

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον άνθρωπο που προορίζεται για τεχνικός διευθυντής και έχει κάνει την σχετική εισήγηση. Έτσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα λοιπόν δεν έχει παρθεί απόφαση για πρόσληψη του Ντάνι Μπίγκας Αλσίνα και αυτό έχει να κάνει με το ότι στην ΠΑΕ (φυσικά και ο ίδιος ο Σαββίδης που πάντα έχει λόγο στα πιο σημαντικά ζητήματα) αναλύουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, ακόμη και το οικονομικό.

Το θέμα λοιπόν είναι ουσιαστικό, έχει προχωρήσει, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική απόφαση.

Comments

Trending