ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διπλό πέναλτι στον Ζίβκοβιτς – Πέναλτι και στον Μάτος»

Τα σχόλια του Τάσου Κάκου για τις επίμαχες φάσεις και τις αποφάσεις του Στίλερ.

Published

on

Αρκετές ήταν οι φάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που «σηκώνουν» συζήτηση, σχετικά με τις τελικές αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής του αγώνα, Τομπίας Στίλερ.

Ο Τάσος Κάκος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του OPEN αναφέρθηκε στις επίμαχες φάσεις, ξεκινώντας από το χέρι του Σάκχοφ, τονίζοντας ότι σωστά δε δόθηκε πέναλτι καθώς η επαφή της μπάλας με το χέρι προέρχεται από το σώμα του ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τη φάση της πτώσης του Τζόλη επεσήμανε ότι το μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν καθαρό, άρα δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Για το ακυρωθέν γκολ του Τζόλη σχολίασε ότι σωστά λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του παίκτη του ΠΑΟΚ και ότι επρόκειτο για μία δύσκολη φάση για τον διαιτητή.

Ο Τάσος Κάκος θεωρεί ότι ο Στίλερ έχασε τη φάση με τον Ζίβκοβιτς τον οποίο ανατρέπουν τόσο ο Κρίστισιτς, όσο και ο Μιχάι και είναι αδικαιολόγητη η απόφαση να μην καταλογιστεί το πέναλτι.

Τέλος, για τη φάση με τον Μάτος στο 46′ είπε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πήρε την κεφαλιά και ο Λόπες τον χτύπησε, άρα θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι, κάτι όμως που δεν έγινε ούτε από τον Στίλερ, ούτε από το VAR.

Comments

Trending