ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Τώρα ξεκινούν οι μεγάλες επιτυχίες»

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ και σπουδαίος προπονητής της Ρουμανίας με μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη μίλησε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ με τον γιο του στο τιμόνι.

Published

on

Στην μεγάλη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρέθηκε και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου με τον άλλοτε θρυλικό προπονητή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, να μιλά για τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τα καλύτερα χρόνια που έρχονται στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου που εξαρτάται και από τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αισθάνομαι φανταστικά για τον Ραζβάν! Πρώτη φορά βρέθηκα σε ένα γήπεδο, χωρίς να έχω το ρόλο του προπονητή ή του αναλυτή. Ήμουν ένας πραγματικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ! Μία δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Είναι πολύ κοντά στο να πετύχει κι ένα ρεκόρ, κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητος. Οι ποδοσφαιριστές, έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση και το άξιζαν το πρωτάθλημα, όπως και πέρσι. Η επιτυχία του Ραζβάν και της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και σε πολύ υψηλό επίπεδο, τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τον Ραζβάν και αν μπορεί να τον ξεπεράσει στα επόμενα χρόνια της καριέρας του:

«Εγώ κέρδισα έναν τίτλο εκτός Ρουμανίας, στα 55 μου χρόνια, με τη Γαλατασαράι. Ο Ραζβάν το κατάφερε στα 50 του! Είναι πέντε χρόνια πιο μπροστά από μένα! Είχε κερδίσει το Κύπελλο με τη Ραπίντ, στα 42 του. Ο Ραζβάν συνεχίζει το ίδιο στυλ σε σχέση με μένα και του εύχομαι να φτάσει τους 31 τίτλους! Έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να τα καταφέρει. Από εδώ και πέρα, ξεκινούν οι μεγάλες επιτυχίες».

Για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ:

«Εδώ βρισκόμαστε για τον Ραζβάν και την επιτυχία της ομάδας, τη χαρά του κόσμου και της πόλης. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και στο Champions League, που είναι ένα βήμα μπροστά για τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει. Σήμερα πρέπει να χαρούμε αυτήν την επιτυχία. Για το μέλλον, αποφασίζει ο Ραζβάν μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Σαββίδη. Όλα εξαρτώνται από τον κ. Σαββίδη. Εγώ κάθισα στη Σαχτάρ 12 χρόνια γιατί το ήθελε ο πρόεδρος».

Comments

Trending