ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Το ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έμαθε… γρήγορα το αφήγημα του Ολυμπιακού, είναι διαπιστωμένο! Όπως διαπιστωμένο είναι πως ο προπονητής των Πειραιωτών είναι… ο πιο καλός μαθητής του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κώστα Καραπαπά και του Σάββα Θεοδωρίδη!

Published

on

Μιλώντας στην κάμερα της Νova για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ο Μαρτίνς θέλησε να δημιουργήσει κλίμα υπέρ της ομάδας του, τονίζοντας; “Ο ΠΑΣ θα είναι τελείως διαφορετικός αυτή την εβδομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μοιράζονται οι κίτρινες σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια άλλα όχι.

Σε συγκεκριμένες ομάδες δίνονται εύκολα και σε κάποιες άλλες όχι. όλα αυτά είναι πραγματικά ανεξήγητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν και επηρεάζουν αποτελέσματα και μειώνουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπάρχουν παίκτες που επιλέγουν να μην παίξουν σε κάποια παιχνίδια για ανεξήγητους λόγους αλλά σε άλλα παιχνίδια επιλέγουν να παίξουν.

Και αυτό είναι ανεξήγητο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξει, να βελτιωθούν πολλά πράγματα για να γίνει αξιόπιστο. Παρόλα αυτά εμείς δεν πτοούμαστε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με δύσκολες καταστάσεις και δύσκολους αντιπάλους, πολλά πράγματα είναι εναντίον μας, εμείς όμως δεν πτοούμαστε». 

Κάθε σχολιασμός των παραπάνω μάλλον είναι… αχρείαστος, με το σίγουρο να είναι πως στον Ολυμπιακό κάνουν ό,τι μπορούν για να ασκηθεί πίεση στον εκάστοτε αντίπαλο και στους εκάστοτε διαιτητές…

Comments

Trending