ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει επιστροφή στη Βραζιλία ο Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά δε βρίσκεται στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αυτό το διάστημα, ψάχνουν για λύση. Σύμφωνα με την πλευρά του Βραζιλιάνου, ο παίκτης οδεύει προς τη Φλουμινένσε, με τη μορφή δανεισμού.

Published

on

Οπως είχατε διαβάσει μέσα από το PAOK24, ο Αμπέλ Φερέιρα και Λέο Ζαμπά, είχαν πρόσφατα μια συζήτηση όσον αφορά το μέλλον του Βραζιλιάνου. 

Αυτό που προκύπτει τώρα, από την πλευρά του παίκτη, είναι ότι οδεύει προς Φλουμινένσε, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του Ζαμπά, απομένουν τα διαδικαστικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός. 

Από πλευράς ΠΑΟΚ, προκύπτει ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και από τη Σάο Πάολο, αλλά και από τις δύο βραζιλιάνικες ομάδες, δεν καλύπτεται ούτε το μισό συμβόλαιο του. Ο παίκτης πιέζει για να φύγει, βλέποντας πως δεν έχει κανένα ρόλο με αυτό το σχηματισμό ως εξτρέμ και μένει να φανεί άμεσα η εξέλιξη του ζητήματος και απ’ό,τι φαίνεται ένας ακόμα εξτρέμ, αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, όντας εκτός πλάνων από τον Φερέιρα.

Comments

Trending