ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η καθοριστική κίνηση του ΠΑΟΚ…»

Χθες το απόγευμα, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24 για το πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να υπερκεράσει το… εμπόδιο της Τζένοα στην κούρσα για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της "μετακόμισής" του από τη Γιαγκελόνια στην Τούμπα.

Published

on

Σε σημερινό της ρεπορτάζ, η Corriere dello sport αναφέρεται στην όλη υπόθεση, τονίζοντας: 

“Το όνομά του είναι Κάρολ Σβιντέρσκι και πρόκειται για έναν 21χρονο φορ της Γιαγκελόνια, τον οποίο η Τζένοα θέλει για αντικαταστάτη του Πιάτεκ. Η Τζένοα ήταν η πρώτη που πήρε το προβάδισμα, η οποία θα ήθελε να τον αποκτήσει τον Ιούνιο. Η προσφορά ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, το πολωνικό κλαμπ ζήτησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους συν ποσοστό σε μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή. 

Η Τζένοα μπορεί να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι για την απόκτησή του, τη στιγμή που και η Πάρμα μπήκε στο παιχνίδι και θα μπορούσε να εμβαθύνει την επόμενη εβδομάδα. Όμως, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προσφέρει στη Γιαγκελόνια το ποσό που ζήτησε για τον Σβιντέρσκι και μετά το όλο θέμα θα εξαρτάται από τη βούληση του ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες οι Έλληνες έκαναν την κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική, προσφέροντας τρία εκατομμύρια συν μπόνους στη Γιαγκελόνια. Είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ που πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως στην Πάρμα για τον Ελ Καντουρί, σε μια υπόθεση που ήδη υπάρχουν συμφωνίες”. 

Comments

Trending