ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ανάσα από το… three peat!

Παρότι δυσκολεύτηκε, η Κ19 του ΠΑΟΚ δεν άφησε βαθμούς ούτε στην Ξάνθη και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα της προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Published

on

Οι “ασπρόμαυροι” επικράτησαν με 3-2 της Ξάνθης στα Πηγάδια και άνοιξαν την “ψαλίδα” που τους χωρίζει από τον Παναθηναϊκό στους δέκα βαθμούς, με τον Δικέφαλο να έχει 61 βαθμούς σε 23 ματς και τους “πράσινους” 51 σε 22 παιχνίδια, φιλοξενώντας αύριο στην έδρα τους τον Βόλο.

Κατ΄ επέκταση, εάν αύριο ο Παναθηναϊκός στραβοπατήσει τότε ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί μία νίκη ή δύο ισοπαλίες στα εξ αναβολής παιχνίδια με Άρη, Λαμία και Πανιώνιο, όλα εκτός έδρας, για να διατηρήσει την κούπα στην Τούμπα!

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλουν οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία είναι να κατακτήσουν αήττητοι τον τίτλο, όπως δηλαδή και πέρσι, “μετρώντας” έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα 19 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 23 αγωνιστικές!  

Όπως αποδείχθηκε πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν… άντεξε να κυνηγάει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη είναι το γεγονός πως στα τελευταία δύο παιχνίδια τους οι “πράσινοι” κατέκτησαν μόλις έναν βαθμό, σε αντίθεση με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία που δείχνουν πραγματικά ασταμάτητοι! 

Comments

Trending