ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα

Από χθες το βράδυ, όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ ήταν στραμμένος με την υπόθεση παραμονής του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, αλλά από σήμερα, οι επιτελείς του Δικεφάλου, εργάζονται και για την εναλλακτική λύση.

Published

on

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η υπόθεση Πρίγιοβιτς, αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι για τον ΠΑΟΚ σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Πέρσι οι Κινέζοι δεν είχαν πληρώσει την ρήτρα του παίκτη και έτσι η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του λειτούργησε για την ομάδα του ΠΑΟΚ και ο Σέρβος επιθετικός παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας. Φέτος όμως όλα είναι αλλιώς. Ότι και αν έχει συμβεί από χθες μέχρι σήμερα κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέλλον της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, αλλά εάν ο παίκτης όπως έχει “θαμπωθεί” από τα 25 εκατ. ευρώ για 4,5 από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, τότε η παραμονή του είναι σχεδόν παράλογη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν το περιμένουν, αντιθέτως δε έχουν ξεκινήσει και την προετοιμασία της επόμενης μέρας, για τον ίδιο το σύλλογο. Άλλωστε όταν πέρσι είχε έρθει η πρόταση από την κινεζική ομάδα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν στην πρώτη θέση, αλλά είχε δύο βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και το κυριότερο δεν είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τον Πρίγιοβιτς, όσα και αν ήταν τα χρήματα από την μεταγραφή του.

Φέτος, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή που είδαν τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, να είναι ουσιαστικά “ψημένος” για τα χρήματα και το χρυσό συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, τότε ξεκίνησαν και τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Σέρβος πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ επιλέξει τον δρόμο της μεταγραφής. Έτσι η αναζήτηση ενός επιθετικού μέσα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ έρχεται σε μία περίοδο που μόνο ήρεμη δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει κάποιος. Πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει και το κομμάτι των ανανεώσεων με παίκτες όπως ο Βαρέλα και ο Μπίσεσβαρ που αποτελούν βασικό κομμάτι του κορμού του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τις περιπτώσεις των Κρέσπο, που υπήρξε η προφορική συμφωνία, αλλά και των Σάκχοφ, Κάνιας, αλλά και του μέσου που θα αντικαταστήσει τον Βέρνμπλουμ.

Comments

Trending