ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στήριξη και… πολύ μεγάλη προσοχή!

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο (15:00), θέλοντας να πανηγυρίσει το "διπλό" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που μετά από καιρό, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παίξει με τον… 12ο παίκτη στο πλευρό του, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στη Νέα Σμύρνη.

Κάτι ανάλογο, αναμένεται να συμβεί και στην Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική, με τους Ακρίτες να έχουν ξεκινήσει ήδη την προπώληση, γνωρίζοντας ότι τα εισιτήρια θα γίνουν πολύ γρήγορα… καπνός, με δεδομένη την “δίψα” του κόσμου να βρεθεί επιτέλους στο πλευρό της ομάδας.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί με κάθε τρόπο, είναι ότι απαγορεύεται να συμβεί το παραμικρό στα δύο αυτά παιχνίδια, καθώς θυμίζουμε ότι πλέον σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, στα τρία ματς που ανάψει έστω κι ένας πυρσός -είτε εντός είτε εκτός έδρας- η εκάστοτε ομάδα τιμωρείται με κεκλεισμένων -ήδη έχει τιμωρηθεί η ΑΕΚ- με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη… “σημαδευτεί” από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με δεδομένο ότι η… καμπάνα πέφτει αυτόματα σε περίπτωση που συμβεί αυτό και δεν υπάρχουν απολογίες, αυξάνεται ο κίνδυνος για τον “Δικέφαλο”, καθώς θυμίζουμε ότι μετά τις εξόδους σε Νέα Σμύρνη και Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι που κανείς δεν θα ήθελε να διεξαχθεί χωρίς κόσμο…

Comments

Trending