ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη για Ολιμπίκ Ντόνετσκ!

Στη "μάχη" του ουκρανικού πρωταθλήματος ρίχνεται η Ολιμπίκ Ντόνετσκ που αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα την Ολεξάντρια στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι.

Published

on

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ξεκινάει από σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο έχει οριστεί η σέντρα στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι που διεξάγεται αυτήν την ώρα, ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Ρόμαν Σάνζαρ, έχει παρατάξει την ομάδα του με ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Μακαράτζε να τοποθετείται κάτω από τα γκολποστ της ομάδας και τους Λούκιαντσουκ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ και Νεμτσάινοφ να απαρτίζουν την τετράδα στην άμυνα.

Δίδυμο στα αμυντικά χαφ αποτελούν οι Τσιμπάλιουκ – Μπγντάνοφ, με τον Κομούτοφ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Μόχα, Σεστάκοφ αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και ο Μπιλένκι είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Ολιμπίκ διαθέτει μόλις πέντε ποδοσφαιριστές στον πάγκο της (Μπεζκόβνι, Μπρίκνερ, Φεντόριβ, Λουκτάνοβ και Σόντει) καθώς αδυνατεί για την ώρα να βγάλει 18αδα δεδομένου πως οι Παρτσβάνια και Ντορόνιν είναι τραυματίες ενώ το ρόστερ της αριθμεί μόλις 19 ποδοσφαιριστές.

Comments

Trending