Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Τούμπα, ο Σαββίδης, ο τελικός στον Βόλο»

Μετά από 45 περίπου λεπτά ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση στην Τούμπα, με τις απαντήσεις του Μάκη Γκαγκάτση να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Ελένη Μπούντου

«Η Τούμπα, ο Σαββίδης, ο τελικός στον Βόλο»

Το βασικό θέμα ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που εγκρίθηκε ομόφωνα στα επτά εκατ.ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ΄ολοκλήρου από τον Ιβάν Σαββίδη.

Πέρα από το οικονομικό ζητούμενο της συνέλευσης όμως, ο Μάκης Γκαγκάτσης ρωτήθηκε ακόμη και για αγωνιστικά θέματα που “καίνε” τον ΠΑΟΚ, με τον αντιπρόεδρο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ να δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Σαφώς η αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς απασχόλησε τους μικρομετόχους, με τον κ.Γκαγκάτση να συνιστά υπομονή, μέχρι να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ερώτηση έγινε και για το γήπεδο της Τούμπας καθώς και για τις επαφές με την Θέρμη, με τον αντιπρόεδρο του Δικεφάλου να απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως: “Προτεραιότητα είναι η Τούμπα, το μελετάμε σε συνεργασία με την εταιρεία. Η Τούμπα εκτός από συναίσθημα είναι και πολλά άλλα. Το πάρκινγκ, η πρόσβαση, ο συντελεστής δόμησης. Τα μελετάμε όλα…”.

Μάλιστα, ο κ.Γκαγκάτσης στάθηκε και στο θέμα της ασφάλειας του γηπέδου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η Τούμπα υπήρξε παράδειγμα τη φετινή χρονιά, με τους “ασπρόμαυρους” να δουλεύουν σκληρά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα: “Η Τούμπα ήταν παράδειγμα φέτος. Άλλαξε εταιρεία σεκιούριτι. Και στο τελευταίο ματς που φοβόμασταν προβοκάτσια, παρά τα όσα ακούστηκαν, ο κόσμος ήταν παράδειγμα. Υπάρχουν θέματα που μας προβληματίζουν, γι΄αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγές. Σε κανένα γήπεδο του κόσμου δεν μπορείς να εγγυηθείς το 100% της ασφάλειας σε γήπεδο με 20-25 χιλιάδες κόσμο. Κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια στην Τούμπα…”.

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρωτόδικα με ποινή κεκλεισμένων εφτά αγωνιστικών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, πέρα από την αφαίρεση βαθμών, ο κ.Γκαγκάτσης κράτησε κλειστά χαρτιά και αρκέστηκε να πει περισσότερα, όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση: “Θα πούμε παραπάνω μετά την τελεσίδικη απόφαση. Υπάρχει συνεργασία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ…”.

Υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός και για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: “Στον Βόλο έγιναν επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν μας. Είναι καταδικαστέα, μην το επαναλαμβάνουμε. Στον τελικό, η διοργάνωση δεν ήταν ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν ήταν, πιστέψτε με δεν θα γινόταν το παραμικρό…”.

Όσο για τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Δικέφαλος; “Μπορούμε να δούμε έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει χείρα βοηθείας από τον Αλαφούζο, επειδή στον τελικό του 2014 μπήκαν μαζί με τον κ.Σαββίδη στο γήπεδο. Δύο άνθρωποι που δεν είναι εχθροί, δεν είναι και φίλοι. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κάθαρση, γι΄αυτό διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν… Του χρόνου δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από το πρωτάθλημα. Το μπάτζετ εκτινάχθηκε και θα συνεχίσουν να έρχονται καλοί παίκτες”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ