ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρασε με άγχος από τα Γιάννενα

Όλα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα στους "Ζωσιμάδες" και στο τέλος να πανηγυρίζει τη νίκη.

Published

on

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Ολυμπιακός έκανε αυτά που έπρεπε στους Ζωσιμάδες, σκόραρε δύο φορές, με ελάχιστες εξαιρέσεις αμύνθηκε αποτελεσματικά και έτσι πήρε ένα ακόμη εκτός έδρας «τρίποντο» (1-2) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, μένοντας σε… επαφή με την κορυφή.

 
Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, το ξεκίνημα του Ολυμπιακού ήταν το… κλασικό για φέτος, με την γνωστή φιλοσοφία και τακτική του. Πήρε γρήγορα την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ενώ ο ΠΑΣ αντίθετα μπήκε λίγο πιο παθητικά απ’ ότι ίσως είχε προγραμματίσει αλλά γρήγορα ανέβηκε και γενικά έδειξε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το 0-4 από την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πετύχουν το γρήγορο γκολ που ζητάει πάντα ο Μαρτίνς, μόλις στην πρώτη τους φάση, αυτή του 8′ με το αυτογκόλ του Σκόνδρα μετά από υπέροχη προσπάθεια του εξαιρετικού και σε αυτό το ματς Φορτούνη. Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν γρήγορα, απαντώντας με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή γκολ στην πρώτη τους φάση στο ματς, το (τρίτο για φέτος) αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο 14′.

 

Comments

Trending