ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει τον τρόπο του

Από την ανατροπή στο Ηράκλειο, στην «απόδραση» του Αγρινίου.

Published

on

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι λίγους βαθμούς μακριά από τη μαθηματική επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει από τη φετινή παρουσία του Δικεφάλου είναι φυσικά το αήττητο σερί που έχει καταφέρει να «χτίσει» το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, που ακόμη και όταν βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, δείγμα του χαρακτήρα νικητή που έχει περάσει ακόμη πιο έντονα τα τελευταία χρόνια στο DNA των «ασπρόμαυρων» ποδοσφαιριστών.

Μπορεί, ο ΠΑΟΚ να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως οι Βιεϊρίνια και Μάτος ήταν αυτοί που οδήγησαν τους «ασπρόμαυρους» σε ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο.

Αντίστοιχες ανατροπές στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, με τους Μπίσεσβαρ, Μάτος και Ζαμπά να «απαντούν» στο γκολ του Παπαστεριανού που άνοιξε το σκορ, στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη με τα δύο γκολ του Πρίγιοβιτς, μετά το 1-0 του Ματέο Γκαρσία, αλλά και στην Τούμπα με αντίπαλο την ΑΕΛ, όταν ο Σέρβος πρώτην επιθετικός των «ασπρόμαυρων» μαζί με τον Άκπομ έφεραν… τούμπα το παιχνίδι.

Comments

Trending