ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρίτο τουρνουά στην Γερμανία

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά γήπεδα και βρίσκονται για τρίτη φορά στην Γερμανία όπου η Κ10 αγωνίζεται σε τουρνουά Μπάγερν, Στουτγάρδη, Χέρτα, Λα Κορούνια.

Published

on

Στην Στουτγάρδη της Γερμανίας αγωνίζεται η Κ10 του ΠΑΟΚ στο τουρνουά International Orthopaedikos U10 Juniors Cup 2016. Εκεί ο ΠΑΟΚ κέρδισε την πρώτη μέρα με 3-0 της Wattenscheid, 3-0 της Ditzigen, 3-0 της Oberreslingen, 4-0 της Stuttgart SV και 2-1 της Sandecja Nowisacz.

Για την επόμενη φάση η ομάδα του Δικέφαλου που προπονούν ο Γιώργος Γκούρτσας και ο Νίκος Παπαγεωργίου θα αντιμετωπίσει της Freiburg, Waiblingen, Voivodina Novisad και την Hertha BSC αύριο Κυριακή 3 Ιουλίου. 

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Τζίμας Στέφανος, Χατσίδης Δημήτριος, Χατζήνας Ιωάννης, Χατζηγαβριηλ Κωνσταντίνος, Τσίτσκας Παναγιώτης, Καλαϊτσίδης Μάριος, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Ρομάνο Τιάγκο, Καλιόγλου Τρύφωνας, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Κοντονικολάου Κωνσταντίνος με τους προπονητές Γιώργο Γκούρτσα και Νίκο Παπαγεωργίου να συνοδεύουν τους μικρούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η Κ10 κέρδισε την 3η θέση στο Punica Spring Cup στη Γερμανία και την 14η θέση στο Pfingst Cup.

Comments

Trending