ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μέλλον τους ανήκει…

Η Κ17 του ΠΑΟΚ έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε το… νέκταρ της κατάκτηση του τίτλου, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας.

Published

on

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια ισόπαλες με το στείρο 0-0, να «σφραγίζει» τις προσπάθειές των παικτών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη, μια τυχερή φάση ήταν αρκετή για τον Ολυμπιακό καθώς στο 49ο λεπτό ο Ντόντης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΟΚ και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαλωμένου.

Η Κ17 του ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησε καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Ολυμπιακού, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική ενέργεια, στοίχισε στον Δικέφαλο, με το 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Κιτσάκης (51′ Πιπιλιάρης), Καραμπέρης (66′ Ντάικο), Γρόσδης, Τζόλης, Τσοπούρογλου, Καράκουτης (66΄Κωνσταντέλιας), Γκορτεσιάνι (87′ Θεοδωρίδης).

Comments

Trending