ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρευνα στην ομάδα της Βέροιας

Published

on

Καθόλου τυχαίο δεν θεωρείται ότι σήμερα που ο εισαγγελέας γνωστοποιεί την άσκηση διώξεων σε 16 ανθρώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δημοσιοποιείται και η έρευνα που συνεχίζεται για τον φετινό αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια.

 

Με βάση πληροφορίες που έγιναν γνωστές από το thetoc.gr  ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Νίκος Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που διετάχθη για το συγκεκριμένο παιχνίδι που δέχθηκε παράξενα μεγάλο στοιχηματισμό, κάλεσε ποδοσφαιριστή της Βέροιας σε ανωμοτί κατάθεση. Ο συγκεκριμένος θεωρείται ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης.(Αυτό αναφέρεται στο συγκεκριμένο σάιτ)

 

Θυμίζουμε ότι τότε, εταιρίες που εδρεύουν στο εξωτερικό και ερευνούν παράξενα πονταρίσματα ανά την Ευρώπη, είχαν γνωστοποιήσει στοιχεία γι’ αυτό το παιχνίδι τονίζοντας ξεκάθαρα ότι τα πονταρίσματα στην μεγάλη σε έκταση νίκη του γηπεδούχου, δεν εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του.

 

Αν κάποιος σήμερα προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις κατά του ΠΑΟΚ με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα (έτσι ώστε να αποπροσανατολίσει από τους κατηγορούμενους της μεγάλης υπόθεσης) τότε είναι βέβαιο ότι έχει άλλους σκοπούς…     

Comments

Trending