ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν σχέδια για τον Πάμπλο»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Πολωνίας παραχώρησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την Κ19 του ΠΑΟΚ και τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Published

on

‘Πολλά παιδιά από την ομάδα μας έχουν δυνατότητες για να κάνουν το βήμα παραπάνω και εγώ με τον Πάμπλο Γκαρσία τους προετοιμάζουμε για αυτό. Ανυπομονούμε να σταματήσει όλο αυτό με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουμε στην δράση. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα μπορούν να το αντέξουν” τόνισε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της Κ19, ενώ ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Ουρουγουανό, απάντησε: 

“Έπαιξα με τον Πάμπλο μαζί στον ΠΑΟΚ και γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Είμαι ήρεμος, αυτός είναι εκρηκτικός και παρορμητικός. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Προς το παρόν αποκτά εμπειρία και στον ΠΑΟΚ θεωρείται θρύλος. Οι οπαδοί έχουν σχέδια για αυτόν, οπότε δεν αποκλείεται ότι θα γίνει κάποια στιγμή προπονητής της πρώτης ομάδας στο μέλλον. Ίσως με πάρει μαζί του εκεί”. 

Αναφορικά δε με τα προβλήματα των ελληνικών ομάδων λόγω κορωνοΐού, ο “Μίρο” τόνισε: “Όλος ο κόσμος το αισθάνεται. Στην Ελλάδα υπάρχει μια συζήτηση για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση. Οι απώλειες είναι τεράστιες, αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για να ξαναπαίξουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα”.

Τέλος, σε ότι αφορά το αν νιώθει περισσότερο Πολωνός ή Έλληνας μετά από τόσα χρόνια στη χώρα μας, ο Σνάουτσνερ υπογράμμισε: “Χάρη στην μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ, ορισμένοι Έλληνες θυμήθηκαν ότι είμαι Πολωνός. Είμαι πολύ κοντά στην Ελλάδα, είχα μια όμορφη περιπέτεια ως παίκτης εδώ, με εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά κύπελλα και χάρη στις εμφανίσεις μου εδώ, έπαιξα και στην εθνική ομάδα. Τώρα συνεχίζω εδώ ως προπονητής, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τις ρίζες μου”.

Comments

Trending