ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέρνμπλουμ: Διακοπές και δουλειά πάνε μαζί (video)

Για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, η φετινή σεζόν ήταν αρκετά περίεργη…

Published

on

Ένας σοβαρός τραυματισμός, πιο σοβαρός σε σύγκριση με αυτούς του Μαουρίσιο και του Βιεϊρίνια, μετά από ένα καλοκαίρι χωρίς ουσιαστικά κανονική προετοιμασία.

Ο Σουηδός, δίνει τη δική του, καθημερινή “μάχη”, με φόντο την επιστροφή του, θέλοντας να επιστρέψει το ίδιο δυνατός, αν και ουδείς μπορεί να μιλήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή με σιγουριά για την κατάσταση του, μετά από αυτό τον τραυματισμό στον αχίλλειο.

Ο Βέρνμπλουμ, απολαμβάνει τις διακοπές του αυτές τις ημέρες, ωστόσο όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η δουλειά συνεχίζεται ακόμη και τώρα, με τον Σουηδό να δουλεύει στο γυμναστήριο:

Όπως σημείωσε και ο Γιώργος Τσονάκας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero107.4, ο Σουηδός θα συνεχίσει την καθημερινή του δουλειά, με φόντο την επιστροφή του, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από τη μεριά τους, να μην βιάζονται και να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν την οποιαδήποτε υποτροπή:

“Ο Βέρνμπλουμ είναι λίγο πιο ιδιόμορφος τραυματισμός. Μιλάμε για τον αχίλλειο τένοντα όπου οποιαδήποτε διαφορετική φόρτιση, μπορεί να φέρει κάποιον ερεθισμό, αλλά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί πιστά ότι του ζητάμε να ακολουθήσει. Ακόμη και τώρα που βρίσκεται σε διακοπές, έχει το πρόγραμμα του, το ακολουθεί και είμαστε σε επικοινωνία.

Είναι μέσα στο πλάνο μας να ενσωματωθεί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ήδη τρέχει, έχει ξεκινήσει κάποια πολύ λίγα πράγματα με την μπάλα. Είναι ένας τραυματισμός που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, οπότε δεν βάζουμε μια χρονική στιγμή, πάμε βήμα-βήμα”.

Comments

Trending