ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τυπικά στην Ανόρθωση (pic)

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, η Ανόρθωση θα έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ! Αυτή τη φορά, θα την ενισχύσει ο Νικόλας Ματθαίου.

Published

on

Μετά τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Γιαννούλη, τα “κυανόλευκα” της “Κυρίας” του κυπριακού ποδοσφαίρου θα φορέσει ο Νικόλας Ματθαίου, με τον δανεισμό του στην Ανόρθωση να είναι γνωστός από χθες όπως σας ενημέρωσε το PAOK24.

Το μόνο που απέμενε ήταν οι σχετικές υπογραφές στο συμβόλαιο του 19χρονου Κύπριου μεσοεπιθετικού που πριν λίγες εβδομάδες αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής κάτω των 19 ετών. Οι υπογραφές… έπεσαν και ο νεαρός φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας στα γραφεία του κυπριακού συλλόγου παρουσία του προέδρου της Ανόρθωσης, Ανδρέα Παντελή, του μάνατζέρ του, Ζαχαρία Μπουγιουκλή και του Κύπριου μάνατζερ, Πέτρου Κονναφή.

Στη συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ανόρθωσης υπάρχει όρος για οψιόν αγοράς για λογαριασμό των Κύπριων το επόμενο καλοκαίρι, ενώ στα πλαίσια της μεταγραφής γίνεται συζήτηση για φιλικό στην Τούμπα στις 21 Ιουλίου, πέντε ημέρες δηλαδή μετά την επιστροφή του Δικεφάλου από το Χορστ της Ολλανδίας.

Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία, τότε ο ΠΑΟΚ έχει ως εναλλακτική λύση και τη γαλλική Νις.

Comments

Trending