ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ και οι μεταγραφές

Καλή χρονιά…

Published

on

Από σήμερα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδο και ο ΠΑΟΚ έμαθε ότι το πρώτο παιχνίδι του θα δώσει θα είναι κόντρα στην Βασιλεία. Δύσκολα θα είναι αυτά τα ματς, οι Ελβετοί (λόγω προηγούμενης εμπειρίας) είναι φαβορί, αλλά αυτό προφανώς και δεν πτοεί κανέναν στον ΠΑΟΚ. Εξάλλου αυτό τον ρόλο τον ξέρει καλά ο Δικέφαλος. Όπως κανείς δεν πτοείται και από το δεύτερο παιχνίδι στην Ελβετία. Μεταξύ μας: Μετά από όσα ξέρουμε, όσα έχουμε δει και έχουμε ζήσει σε όλη την Ευρώπη (ειδικά σε τέτοια παιχνίδια) υπάρχει περίπτωση να χάσει ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία; Το πρώτο παιχνίδι θα είναι ξεκάθαρα το πιο δύσκολο…

Αν πάντως ο ΠΑΟΚ προκριθεί τότε θα βρεθεί απέναντι σε μία εκ των: Φενέρμπαχτσε, Σπάρτακ Μόσχας, Σταντάρ Λιέγης και Σλάβια Πράγας.

Από εκεί και πέρα…

Ο ΠΑΟΚ (και ο Λουτσέσκου προφανώς) ενημέρωσαν και επίσημα ότι με την ομάδα επιστρέφουν οι Μυστακίδης-Χαρίσης-Κίτσιου-Ενρίκε, Λάμπρου και Χατζηϊσαίας. Ξεκινούν και… βλέπουμε.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι: Όλοι οι άλλοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ είναι στο πλάνο να παραχωρηθούν, εκτός ίσως του Ουάρντα που αποτελεί ειδική περίπτωση. Προφανώς κάτι τέτοιο (παραχώρηση) θα γίνει και με μερικούς από όσους θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία την Παρασκευή, αλλά στην πορεία θα… μείνουν πίσω.

Στο μεταξύ το βράδυ ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε κάτι για τη Βραζιλία και λίγο μετά διευκρίνισε ότι αναφέρεται σε ταλέντο που θα εμφανιστεί σύντομα…

Κάτι τέτοιο (παίκτης που θα εμφανιστεί σύντομα…) προφανώς ισχύει και για τον επιθετικό. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει προετοιμασία και καλό θα ήταν να πλησιάσει η ομάδα το 80% των μεταγραφών της, αυτό που είχε ζητήσει δηλαδή ο Λουτσέσκου από τις 15 Μαΐου. Ειδικά για την επίθεση, χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να φύγει για Ολλανδία, έχοντας και άλλον παίκτη στο ρόστερ του.

Comments

Trending