ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάζεις βάσεις, πετυχαίνεις στόχους

Όταν βάζεις μεγάλους στόχους

Published

on

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και της Βασιλείας μπαίνει σε ένα καθοριστικό διάστημα. Οι παίκτες των δύο ομάδων οφείλουν ανεπηρέαστοι να σκέφτονται και να προετοιμάζονται για τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει την άλλη Τετάρτη.

Οι Ελβετοί άλλαξαν προπονητή και η διοίκηση πιέζει την ομάδα για άμεση αντίδραση και αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει κάποιους παίκτες που επιστρέφουν από μικροτραυματισμούς, ενώ κάθε μεταγραφικό θέμα μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα και αφού τελειώσει ο αγώνας και η υπόθεση πρόκριση.

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε και σήμερα στη Ρωσία ότι το Τσάμπιονς Ληγκ και η είσοδος στους ομίλους αποτελεί προτεραιότητα. Άρα; Αφού ο ίδιος βάζει υψηλούς στόχους, προφανώς και θα φροντίσει να θέσει και τις καλύτερες βάσεις, ώστε ο ΠΑΟΚ να πετύχει αυτούς τους στόχους.

Ο ΠΑΟΚ σύντομα πρέπει να κλείσει κάποια κενά που έχει στο ρόστερ και από εκεί και πέρα πρέπει να προσπαθήσει να μην δημιουργήσει άλλα. Έτσι δημιουργείς τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

Για όλα αυτά όμως «κουβέντα» θα ανοίξει από την άλλη Τετάρτη και μετά. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, γιατί η αλλαγή προπονητή στη Βασιλεία δυσκολεύει λίγο το παιχνίδι.

Για όλα, πολύ πλούσιο ρεπορτάζ θα υπάρχει και στην FORZA αυτού του Σαββατοκύριακου.

Comments

Trending