ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεότερα από Ολλανδία και Θεσσαλονίκη

Περιμένοντας παίκτες και φιλικά παιχνίδια

Published

on

Καλά τα πράγματα στην Ολλανδία, αλλά το ΣΚ φαίνεται ότι θα έχει μεταγραφικές ανησυχίες και αγωνίες.

 

Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας και πριν τα πρώτα επίσημα ματς, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δύο παίκτες. Ένα χαφ και ένας αριστερός μπακ. Φαίνεται πλέον και ποιοι είναι οι επικρατέστεροι, σε ποιους η ομάδα ρίχνει το βάρος της.

 

Παρά το όνομα και τη φήμη του Κοεντράο, όπως  και να το δει κανείς η μεταγραφή του χαφ ήταν και είναι η σημαντικότερη. Αυτή είναι η μεγάλη και άμεση ανάγκη. Εκεί ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να ενισχυθεί και αυτό θα ήταν καλό να γίνει σύντομα. Η ομάδα επέλεξε τον Μπράνταριτς ως  τον καλύτερο που υπάρχει μέσα σε όλους όσους τσέκαρε και δίνει τη μάχη για την απόκτησή του. Αλήθεια είναι ότι διαμορφώνονται συνθήκες, γίνεται καλή διαπραγμάτευση, κάποια στιγμή (λογικά) θα επιτευχθεί συμφωνία αφού ο παίκτης θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα είναι το… πότε. Όπως είπαν και προχθές οι παράγοντες της ομάδας… «κανείς δεν θέλει να τελειώσει αυτές τις μεταγραφές πιο γρήγορα απ’ ότι εμείς».

 

Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Κοεντράο, σε θέση όπου ο ΠΑΟΚ φυσικά και δεν καίγεται τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν. Για τον Πορτογάλο διεθνή σημειώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει κλείσει. Εκείνος τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ στις συζητήσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, είδε και λίγο την πόλη και ζήτησε χρόνο για να υπογράψει. Αφού δεν υπέγραψε, η μεταγραφή δεν τελείωσε. Προσωπικά δεν έχω μεγάλη αγωνία γι’ αυτή την μεταγραφή. Το μόνο που απλά δημιουργεί ένα θέμα έχει να κάνει με τις εντυπώσεις και το γόητρο. Κατά τα άλλα, μακάρι σήμερα-αύριο να κλείσει ο Μπράνταριτς.  

 

Αύριο στις 17:00 έχουμε Σιντ Τρούιντεν-ΠΑΟΚ. Φιλικό και αυτό, όπως και το επόμενο με την Άντερλεχτ, αλλά και το τελευταίο με τη Φορτούνα Σιτάρντ για να χρησιμοποιήσει ο Φερέιρα λίγο παραπάνω τον βασικό του κορμό, που όλοι καταλαβαίνουμε ότι μικρές διαφορές θα έχει από το πώς η ομάδα τελείωσε την περσινή περίοδο.

Αυτά από Ολλανδία. Περισσότερα αύριο το πρωί στη FORZA και φυσικά όλο το ΣΚ με όσα συμβούν.  

 

Η φωτό του κειμένου με τίτλο… «Αυτός που περιμένω πάνω απ’ όλους».   Δεν μπορεί. Κάποτε θα γυρίσει…

 

Comments

Trending