ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία απλή συζήτηση δύο δημοσιογράφων…

Το σχόλιο αναφέρεται στα συμπεράσματα του Σταύρου Κόλκα από το σημερινό συνέδριο της ΠΑΕ, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε… Που ξεκίνησε και που κατέληξε…

Published

on

Το σχόλιο γράφτηκε μετά τη συνομιλία μας στο τηλέφωνο με τον Σταύρο Κόλκα, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τέλος… (Όποιος θέλει να δει τον συνάδελφο και το ένδυμα που προτίμησε ας μπει στο προφίλ του).

Τηλεφωνικά λοιπόν, εκεί γύρω στις 20:30,. καταγράφηκε η παρακάτω συνομιλία

-«Έλα ρε τι έγινε;»

– «Τι να γίνει; Που είσαι όλη την ημέρα;»

-«Τι που είμαι ρε μαλ… Δεν ξέρεις;»

– «Ξέρω αλλά…»

-«Τώρα μόλις βγήκα. Έχω ένα κεφάλι καζάνι…» (Εδώ να σημειωθεί ότι δεν σχολίασε τίποτα για άλλα κεφάλια, δείγμα του ότι δεν είχε όρεξη και μάλλον ήταν κουρασμένος…).

-«Και τι κατάλαβες δηλαδή που ήσουν εκεί τόσες ώρες;»

-«Ε, τι κατάλαβα ρε; Κατ’ αρχάς έκανα τόσες γνωριμίες! Μέχρι και τον πρόεδρο της Football League γνώρισα! Φοβερός…» (Το ότι εδώ, με αφορμή την κατηγορία, δεν είπε τίποτα για τον Χρύσανθο ήρθε ως απόδειξη ότι ήταν πραγματικά ταλαιπωρημένος).

-«Τι άλλο έγινε;»

-«Άκου να σου πω… Ο ΠΑΟΚ είναι χιλιόμετρα μπροστά. Δεν τους βλέπει όλους τους άλλους. Έχει εκτοξευθεί η ΠΑΕ και εμπορικά και διαφημιστικά και σε επίπεδο οργάνωσης και δημοσίων σχέσεων. Απίστευτα πράγματα. Και… και… και…»

Επί πέντε λεπτά περιέγραφε τις εντυπώσεις του από το συνέδριο και την πρόοδο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα οργανωτικά-εμπορικά ζητήματα…

Μέχρι που κάποια στιγμή… κατέληξε: «Και αυτό και το άλλο… και… Και αυτοί οι μαλ… ενώ γίνονται όλα αυτά, πάνε και δεν κερδίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τρώνε γκολ από τον Κούγια στο 200΄ Είναι δυνατόν ρε; Γ… τη τρέλα μου, γ… το ένα γ… το άλλο» και πολλά άλλα που δεν γράφονται!

Αυτά! Έτσι είναι η κατάσταση μετά από μία ακόμη εκδήλωση που απέδειξε πόσο μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ…

Comments

Trending