ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτάθλημα και στην επικοινωνία

Όλοι ξέρουν…

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στην Ελλάδα και όλες αυτές τις ημέρες κάνει πολλές συναντήσεις για θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μέχρι και σήμερα αυτό γίνονταν κυρίως με τον Ραζβάν Λουτσέσκου (αναχώρησε για Βουκουρέστι) που είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της προσπάθειας ενίσχυσης αυτής της ομαδάρας που φέτος έκανε όργια σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Μια και αναφερθήκαμε στον Ρουμάνο προπονητή, αρχίζει πλέον και δημιουργεί τεράστια αίσθηση η τρομερή προσπάθεια που κάνει για να επικοινωνήσει σε όλο τον κόσμο, το πώς κλάπηκε αυτό το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Δείτε εδώ τι είπε και στην Ρουμανία! Δηλώσεις που δεν περνούν απαρατήρητες με τίποτα!

Είναι φανερό ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει προβάλει περισσότερο από τον οποιονδήποτε το δίκιο του ΠΑΟΚ. Αναλαμβάνοντας και το όποιο κόστος.

Η προσπάθειά του εκνευρίζει τους αντιπάλους, οι οποίοι όμως είναι αναγκασμένοι να απαντούν. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα δεν θα έδιναν σημασία. Προ του τελικού αναγκάζονταν να απαντήσουν και να απολογούνται για όσα καταλόγιζε ο Λουτσέσκου, ενώ μετά τον τελικό το έχουν βουλώσει μια και τα επιχειρήματά τους μειώθηκαν στο ελάχιστο! Τι να πουν, αφού σε ΟΛΑ ο ΠΑΟΚ είχε και έχει δίκιο;

Ο στόχος του Ρουμάνου πάντως έχει επιτευχθεί. Όλη η χώρα (ακόμη και οι εκτός) ξέρουν τι έγινε, γνωρίζουν και τις θέσεις του ΠΑΟΚ για το κλεμμένο πρωτάθλημα, αλλά και για την καλύτερη Ελληνική ομάδα.

Το πρωτάθλημα το κέρδισε μέσα στο γήπεδο, το κύπελλο επίσης, τις δίκαιες θέσεις του ΠΑΟΚ τις επικοινώνησε όσο περισσότερο μπορούσε, τι άλλο να κάνει;

Comments

Trending