ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία διαφορετική μέρα για εμάς…

Θα τα πούμε, θα παίξουμε, θα προσφέρουμε και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας…

Published

on

Από την μία είναι το παιχνίδι. Τι χαρά! Πραγματικά όμως… Εμείς (γιατί έτσι ήμασταν) που είχαμε συνεχώς μία μπάλα στα πόδια ή στα χέρια, έχουμε να παίξουμε κάτι… χρόνια.

Από την άλλη είναι η παρέα. Θα βρεθούμε, θα τα πούμε, θα κάνουμε χαβαλέ, θα μιλήσουμε για ΠΑΟΚ και όχι μόνο….

Είναι όμως και η προσφορά. Όλα τα παραπάνω θα συνδυαστούν και με κάτι ωραίο, κάτι χρήσιμο.

Σήμερα στις 16:00 (από 15:30 θα μαζευόμαστε) εμείς του PAOK24 και του Libero θα είμαστε στα γηπεδάκια του Τζιόλα, δεξιά πριν την αερογέφυρα της Θέρμης και μαζί με τους φίλους από το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς θα παίξουμε ποδόσφαιρο και με αυτή την ευκαιρία θα μαζέψουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής, για να τα προσφέρουμε στους πρόσφυγε που βρίσκονται και περνούν από την Ειδομένη με σκοπό να φθάσουν πιο Βόρεια στην Ευρώπη.

Ελπίζουμε να περάσουμε καλά, να καταφέρουμε τον στόχο μας και κυρίως… ελπίζουμε να τα πούμε από κοντά. Σας περιμένουμε!

Κατά τα άλλα στο ποδόσφαιρο περιμένουμε να δούμε αν επιτέλους ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του θα πουν αποφασισμένοι σε ένα εκτός έδρας τοπικό παιχνίδι για να αντιμετωπίσουν το πάθος των γηπεδούχων. Κάτι που δεν καταφέρνουν εδώ και πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

Πάμε και στα άλλα τμήματα. Πρέπει να πούμε ότι οι ΠΑΟΚτσήδες αυτό το ΣΚ δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο για να δουν την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά έχουν αρκετές άλλες επιλογές.

Στις 15:00 του Σαββάτου ο νταμπλούχος στο χάντμπολ παίζει με τον Διομήδη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που γίνεται βέβαια κεκλεισμένων των θυρών.

Στις 17:00 στο κλειστό του ΠΑΟΚ, η ομάδα μπάσκετ έχει αρκετούς αμφίβολους παίκτες και πάνω που ψάχνει χημεία υποδέχεται την δυνατή και επικίνδυνη Κηφισιά του Μαυροειδή.

Την Κυριακή παίζει και το βόλλεϊ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το λιγκ καπ.

Από εκεί και πέρα παίζουν και οι γυναίκες. Εδώ μπορείτε να δείτε και πάλι το πλήρες πρόγραμμα.

Comments

Trending