ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποδόσφαιρο ανεβαίνει, το μπάσκετ πέφτει

Ένα ακόμη γεμάτο ΣΚ

Published

on

Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα. Πέρα από ένα κακό διάστημα 20-30 λεπτών στο πρώτο μέρος όπου χάθηκε το κέντρο, η ομάδα του Φερέιρα κυριάρχησε και πέτυχε αυτό που θέλει σε κάθε αγώνα. Είχε καλή ανάπτυξη και δημιούργησε πολλές φάσεις, έκανε και πάλι ήρωα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ από την άλλη ο δικός του γκολκήπερ προφυλάχθηκε εξαιρετικά από την ανασταλτική λειτουργία όλης της ομάδας. Αυτό είναι το ζητούμενο. Νίκη με καλή δημιουργία, χωρίς μεγάλο κίνδυνο πίσω.

Από εκεί και πέρα σε ατομικό επίπεδο ο παίκτης κλειδί ήρθε και πάλι από τον πάγκο. Μεγάλη ικανοποίηση προσέφερε η εμφάνιση του Άκπομ που χρειάζεται αυτόπεποίθηση. Απόψε αυτές οι φάσεις που έφτιαξε και τελείωσε τον τόνωσαν και τώρα περιμένουμε περισσότερα. Από εκεί και πέρα τώρα που σχεδόν όλοι είναι υγιείς, καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλο και ποιοτικό είναι το ρόστερ. Με ότι αυτό και αν σημαίνει. Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία έτσι ώστε ο προπονητής να το αξιοποιήσει σωστά, δίκαια και πάντα προς όφελος της ομάδας.

Όσον αφορά στη ντροπή και στην ξεφτίλα αυτών που έδωσαν χαρτί στον παράγοντα του Ολυμπιακού να βγαίνει και να λέει σήμερα (μετά όλα τα άλλα) ότι ο παίκτης του Αστέρα ήταν στημένος για να χτυπήσει τον Γκιγιέρμε, θα τα ξαναπούμε και τις επόμενες ημέρες.

Για την ομάδα μπάσκετ αν δεν το κατάλαβε κάποιος, μετά τις συνεχόμενες ήττες από Πανιώνιο, ΑΕΚ και Λαύριο, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει και επίσημα με υποβιβασμό. Για να σωθεί η ομάδα θέλει 5-6. Μπορεί αυτές να τις πάρει σε μικρό χρονικό διάστημα; Μέχρι το τέλος ο ΠΑΟΚ θα παλεύει για να σωθεί και μακάρι από εδώ και πέρα να μην τεθεί θέμα εντός-εκτός έδρας αγώνων. Όλα ίδια είναι. Περιμέμοντας την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζουμε να έχουμε πραγματική αγωνία γι’ αυτήν.

Ο αγώνας βόλει Ηρακλής-ΠΑΟΚ μοιάζει με τον αγώνα ποδοσφαίρου Άρης-ΠΑΟΚ, που έχει ομοιότητες και με τον αγώνα μπάσκετ Ηρακλής-ΠΑΟΚ. Οι αντίπαλοι περιμένουν πώς και πώς τον ΠΑΟΚ τον οποίο τελευταία χρόνια δεν συναντούν συχνά. Και τελικά… γίνεται ο, τι γίνεται λόγω του μίσους που έχουν πιστεύοντας ότι για τα δικά τους προβλήματα φταίει ο ΠΑΟΚ. Κρίμα γιατί με αυτή τη νοοτροπία δεν πρόκειται ποτέ να λύσουν τα θέματά τους και ποτέ δεν θα πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ.

Comments

Trending