ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτάθλημα και γι’ αυτά τα παιδιά

Όπως το κύπελλο, έτσι και το πρωτάθλημα

Published

on

Έτσι τα φέρνει η ΠΑΟΚτσήδικη μοίρα…

Το 2017 η ομάδα του ΠΑΟΚ τους θυμήθηκε σε μία από τις μεγάλες στιγμές εκείνης της βραδιάς, αλλά και των πολλών τελευταίων ετών.

Ο Αθανασιάδης και όλοι οι παίκτες του κυπελλούχου επέστρεφαν από τον Βόλο, έχοντας δώσει όρκο να πάνε το κύπελλο στους οπαδούς της ομάδας που… «η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα».

Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε και αυτή τη φορά, το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής η ομάδα να περνάει από το ιστορικό μνημείο…

Σε κάθε περίπτωση και αυτό το μεγάλο τρόπαιο, όποτε και αν κατακτηθεί, όποια Κυριακή και αν τελειώσει αυτή η υπόθεση, πρέπει να αφιερωθεί και σε όσους έχασαν τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ.

* Το κείμενο όπως νομίζω και η ανακοίνωση-κάλεσμα των ΣΦ ΠΑΟΚ για το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει στόχο να πιέσει την ομάδα. Απλά, το πρωτάθλημα πρέπει να αφιερωθεί ΚΑΙ εκεί, όποτε και αν κατακτηθεί επίσημα και τυπικά.

Μέχρι τότε βέβαια έχουμε και άλλα ραντεβού με τον ΠΑΟΚ.

Αύριο στις 17:00 η ομάδα βόλεϊ δίνει τελικό με τον Ηρακλή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει στα πλέι οφ σε μία δύσκολη συγκυρία που άλλαξε και ο προπονητής.

Μην ξεχνάμε ότι και την Τετάρτη (15:45) ο ΠΑΟΚ παίζει μπάσκετ κόντρα στον Πανιώνιο με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Comments

Trending