ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτογκόλ-βραβεύσεις-καταθέσεις!

Published

on

Το κύπελλο ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ! Πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Ένα ακόμη ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ένα στην Κέρκυρα και μετά η φάση των 16. Δύο αγώνες εκεί, δύο αγώνες προημιτελικά και με άλλους δύο (σύνολο εννιά) φθάνεις πάλι στον τελικό, πάς πάλι στο ΟΑΚΑ να πάρεις αυτό που σου λείπει 12 χρόνια! Αν είναι δυνατόν!

Επειδή όμως.. δύο λάθη μπορεί να σου στερήσουν όλα τα παραπάνω, ας μη γίνει το ένα στο Καυταντζόγλειο!

 

Στα πρώτα παιχνίδια του διημέρου, οι «μικροί» έδειξαν ότι είχαν τεράστιο κίνητρο. Όλοι πάλεψαν να πάρουν κάτι από τους «μεγάλους». Για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί παίκτες, που σήμερα οφείλουν να παρουσιαστούν με μεγαλύτερο κίνητρο από τους Απολλωνιστές! Έχουν ευκαιρία!

 

Κάτι που αφορά το… τριήμερο κυπέλλου. Αφορά κυρίως την αναμέτρηση Παναχαϊκής-Ολυμπιακού. Όχι βέβαια το αυτογκόλ! Ότι έγινε σε αυτή την φάση, δεν αποτελεί απόδειξη για τίποτα! Ούτε η βράβευση του προπονητή του Ολυμπιακού από τον Κούγια (από μόνη της) «λέει» κάτι… Ούτε η μεταγραφή Πλέγα από την Παναχαϊκή στον Ολυμπιακό! Ούτε και η επίθεση Κούγια στον Θωμαϊδη γιατί… «προσπάθησε να πυροδοτήσει τις σχέσεις Παναχαϊκής-Ολυμπιακού πριν το ματς κυπέλλου». Όλα αυτά… γίνονται!

Αυτό που… δεν γίνεται, είναι η κατάθεση Κούγια στον Κορέα! Αν εκεί επάνω διαπιστωθεί το επόμενο διάστημα… κάτι άλλο, τότε… οκ. Καταλάβαμε!    

Εξάλλου το… πώς ψάχναμε!  

 

Αυτή δόθηκε! Δεν δόθηκε; Αλλάζει; Την διαβάσαμε όλοι; Ε, όχι… Γιατί αλλιώς, καταλάβαμε…

Comments

Trending