ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς δικαιολογίες…

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Published

on

Η αυριανή μέρα θα είναι όπως όλα δείχνουν η τελευταία της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς. Αυτό που φαίνονταν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, απλά θα οριστικοποιηθεί αύριο, αφού δεν έγινε κάτι για να αλλάξει το σκηνικό που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το 2-3 από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές παραμένουν αποφασισμένες να τελειώσουν αυτό το θέμα.

 

Τα ερωτηματικά γι’ αυτό το θέμα παραμένουν και δύσκολα θα απαντηθούν σε απόλυτο βαθμό αν δεν το αποφασίσουν οι δύο πλευρές. Η συλλογή πληροφοριών συνεχίζεται γι’ αυτό το θέμα και εφόσον αύριο λήξει αυτή η ιστορία θα τα ξαναβάλουμε σε μία σειρά, μήπως και βγάλουμε μία άκρη.

 

Από εκεί και πέρα όσο περνούν οι μέρες τόσο και γίνεται περισσότερο κατανοητό ότι το έργο του ΠΑΟΚ να βρει τον επόμενο προπονητή και αυτός να πείσει με το άκουσμα του ονόματός του, ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάει ψηλότερα, μεγαλώνουν.  Δικαιολογίες βέβαια δεν υπάρχουν και σε αυτή την περίπτωση ας μην επικαλεστεί κανείς το μικρό διάστημα που υπάρχει για να γίνει η επιλογή. Δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μικρό το διάστημα που ο ΠΑΟΚ ψάχνει για τον επόμενο προπονητή.      

 

Και μία ερώτηση: Πώς έγινε αυτό;

 

Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο αλλάζει προπονητή. Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ άλλαξε προπονητή. Ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ έκανε την αλλαγή λίγο πριν το φινάλε της περασμένης σεζόν. Σήμερα έγινε γνωστό ότι και ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ πηγαίνει στον ίδιο δρόμο της αντικατάστασης προπονητή!

 

Ενώ μέσα στη χρονιά ο Σύλλογος γενικότερα έβγαλε μία σοβαρότητα στο θέμα στήριξης των προπονητών του, τώρα αλλάζουν οι πάντες…

Comments

Trending