ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημέρα… Ευρώπης

Ποδόσφαιρο-μπάσκετ και βόλλεϊ απ’ άκρη σε άκρη…

Published

on

Για το ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί για Ρωσία, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης πρέπει να παραμείνει ζωντανός για την πρόκριση στην συνέχεια του Europa League.
O Τούντορ έδειξε ότι έχει πάρει απόφαση την αλλαγή σχηματισμού και η αλήθεια είναι ότι το κάνει λίγο πριν από ένα κρίσιμο και πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο βέβαια έχει να αντιμετωπίσει και συγκεκριμένες απουσίες.
Ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει (κατά πάσα πιθανότητα) με τετράδα στην άμυνα και δίδυμο στην επίθεση, χωρίς φουλ μπακ. Αλλάζει πολλά και κακά τα ψέματα σε αυτή την περίπτωση ισχύει το… κάθε αρχή και δύσκολη. Κάποτε θα έπρεπε να προκύψει και plan B, ο προπονητής έκρινε πώς τώρα πρέπει κάτι να κάνει και περιμένουμε την εικόνα.

Από το πρωί θα είμαστε στην Ρωσία, εκεί όπου έχουμε δεν τον ΠΑΟΚ σε μεγάλες ποδοσφαιρικές, να μένει όρθιος και μάλιστα να παίζει μπαλάρα, απέναντι σε πολύ-πολύ πιο ακριβούς αντιπάλους. Για να δούμε και τώρα…

* Από εκεί και πέρα για το μπάσκετ μεγάλο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη του Χρήστου Καραμπέρη στο ραδιοφωνικό PAOK24. (Ακούστε εδώ)
Όχι τόσο για την ομάδα, αλλά για την ΚΑΕ και το που έχει φθάσει στην προσπάθεια να σβήσει τα χρέη. Η ΚΑΕ μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη που δεν έχει σταματήσει να βοηθάει…
Αγωνιστικά η ομάδα του Μαρκόπουλου δοκιμάζεται το απόγευμα με την Σάρατοφ και ότι καταφέρει… κέρδος θα είναι.

* Έχουμε και βόλεϊ απόψε. Τουρ-ΠΑΟΚ στις 21:30 για την πρώτη αγωνιστική του Champions League και… για να δούμε που μπορεί να φθάσει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή η ομάδα.

Comments

Trending