ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα έχει ξημερώσει όταν οι πρώτοι θα φθάνουν στην Τούμπα;

Άλλη μία μεγάλη μέρα ξημερώνει

Published

on

Τι να γράψεις τώρα και τι να σχολιάσεις; Γίνονται εκπληκτικά πράγματα και αυτά… απλώς τα καταγράφεις.

Η διάθεση των ΠΑΟΚτσήδων για να δώσουν το παρών σε αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια.

-«Και τι μας λες τώρα… Αυτό έλειπε να μην υπάρχει τεράστια διάθεση».

Σωστό και αυτό…

Δηλαδή παίζει σε αυτή την ιστορική χρονιά του πρωταθλητισμού, με αυτή την καταπληκτική πορεία, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και δεν θα τελείωναν τα εισιτήρια νωρίς μέσα στην εβδομάδα;

Σήμερα έγινε χαμός στο διαδίκτυο, αλλά και σε μερικά καταστήματα. Αύριο τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Λογικά δεν θα έχει ξημερώσει όταν οι πρώτοι ΠΑΟΚτσήδες θα πηγαίνουν προς την Τούμπα για να πιάσουν σειρά…

Ψυχραιμία σε όλους για τώρα, γι’ αύριο, αλλά κυρίως για την Κυριακή. Ψυχραιμία γιατί ο ΠΑΟΚ βιώνει ιστορικές στιγμές, όλοι βιώνουν ξεχωριστά πράγματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μην γίνει κανένα λάθος… Ψυχραιμία και φυσικά υπομονή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς αγώνες ακόμη για να πετύχει τον σκοπό του. Αυτό ισχύει γενικά… Γιατί ειδικά, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα μεγάλο ματς. Και όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ένας τρόπος υπάρχει για να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ αυτό το ματς.

* Πολλά μπράβο στην ομάδα των νεανίδων που κέρδισαν το πρωτάθλημα εδώ στη Θεσσαλονίκη. Καλή συνέχεια στα κορίτσια, αλλά και σε όλες τις άλλες ομάδες του Συλλόγου που τώρα θα μπουν στην τελική ευθεία της χρονιάς.

Comments

Trending